Decisions en Divendres

He demanat a nois, noies que he assessorat recentment que em responguessin unes preguntes. També a les seves famílies... espero que et serveixi per entendre com treballo.

ESTUDIANTS

Què necessitaves?

 • Conèixer en quin àmbit d´estudis podria desenvolupar-me. Estudiant de 2n de batxillerat
 • Orientació en el que podia o no estudiar pel meu futur professional. Estudiant de 4t d’ESO
 • Orientació, saber quins cicles hi havia i per on seguir amb els meus estudis. Estudiant de 2n de batxillerat

Què vas trobar?

 • Em vas donar seguretat, reflexió, orientació, ajuda per esvair els meus dubtes.  Estudiant de 2n de batxillerat
 • Descobrir el què realment m´agradava. Estudiant de 4t d’ESO
 • Experiència, bon assessorament, seguiment, i una bona preparació per part teva abans que vingués a parlar. Estudiant de 2n de batxillerat

Et va ser útil? Per què?

 • Sí. Em vas fer veure en quin àmbit em podia trobar millor professionalment per poder escollir els meus estudis. Estudiant de 2n de batxillerat
 • Sí. Perquè em vas ajudar a descobrir la meva passió per poder escollir els estudis i preparació adient. Estudiant de 4t d’ESO
 • Sí, va ser útil ja que, gràcies a tu vaig trobar un cicle que no coneixia. Sento que estic pel camí que vull seguir. Agraeixo moltíssim l’assessorament i el guiatge cap al cicle i el camí que estic emprenent. Estudiant de 2n de batxillerat

FAMÍLIES

què necessitàveu?

 • Em calia que un professional ajudés als meus fills a descobrir el seu talent natural i les seves passions per poder escollir correctament els seus estudis no obligatoris i el seu camí professional. Mare d’un estudiant de 2n batxillerat
 • Confirmar l’elecció que el nostre fill havia fet després d’haver estat acompanyat des de casa i des de l’Institut. Pare d’una estudiant de 2n de batxillerat
 • Necessitava tranquil·litat perquè no coneixem l’oferta que tenim i estàvem molt perduts com a pares. Mare  d’una estudiant de 4t d’ESO

Què vau trobar?

 • Un acompanyament i un canvi d’actitud del meu fill així com una nova il·lusió. Mare d’un estudiant de 2n batxillerat
 • Informació actualitzada, molt bona atenció i implicació i, com a resultat de tot això, una bona orientació.  Pare d’una estudiant de 2n de batxillerat
 • Tranquil·litat. Sabia que estava en bones mans. Mare d’un estudiant de 4t d’ESO

Creieu que li va ser útil? per què?

 • Sí. Doncs perquè encara que sospitàvem el què els anava millor o no, primer no coneixíem totes les possibilitats del mercat ni les veritables sortides professionals i tu ho vas fer encaixar perquè ells prenguessin la decisió amb prou coneixement. Mare d’un estudiant de 2n batxillerat.
 • L’orientació li va servir molt. Tant és així, que va trobar un cicle que oferia el que ell sempre havia volgut fer i que pel fet de ser nou de cara al proper curs ni família, ni institut havíem sabut trobar. Mare d’un estudiant de 2n de Batxillerat.
 •  Li vas ajudar molt perquè li vas ensenyar les diferents opcions i només ens va fer falta visitar 2 centres. Va cantant a l’escola. Mare d’una estudiant de 4t d’ESO

Aquesta web utilitza cookies, pot veure aquí la Política de Cookies    Veure Política de cookies